Известие

Collapse
No announcement yet.

здравеите колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здравеите колеги

Преди месец и половина си купих алфа 145, 13, боксер - 96г. В момента не мога да стартирам двигателя от първото завъртане на ключа. Запалването става от второто завъртане. Това нормално ли е при ниските температури в момента или не????????? Ходих в сервиза на BOSH в Плевен в следствие на което ми казаха, че няма проблеми с колата. Ако някой е имал такъв проблем нека го сподели ще му бъда благодарен.
    Alfa romeo 145 1.3 boxer -продадох я
    Alfa romeo 147 все още я търся
    Peugeot 307 1.6 16v 110 коня 2001

нищо й няма според мен
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Според мен може и да и има притесняваме с голям мерак я купих, педи карах типо но алфата си е алфа.
      Alfa romeo 145 1.3 boxer -продадох я
      Alfa romeo 147 все още я търся
      Peugeot 307 1.6 16v 110 коня 2001

Comment

Шефе а да си сменял горивен филтър, а за Бош /не коментирам/ иди при бати Венци щи я опрай Днес бях при него да опрай бакийте на "великите" газджии от фирма "Олимпик" В. Търново. След интервенцията Алфата тегли значително по-добре и го няма чуденето, при рязко подаване на газ /според него ще падне и разхода/, тия дни ще ми сложи и емулатор за ламбдата и то само за 24 лв. /Търновлии искаха 80/. Утре на работа ми се обади!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

добре дошъл

еййй много военни станахте бееее.....
          фанем да си направим един запас някъде ли , какво
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Пушки требват ли ви

П.П. модератора трии бързо

Comment

Имаме си....и то много.
              Ха -ха нали Ви казах аз, че в Белене сме много...
              ... и се увеличаваме...
              ... още не съм забравил оная работа с Италфест-а в централна Северна България
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Как по точно не стартира като въртиш и не пали или просто като запали първият път и загасва веднага и чак от втория тръгва нормално.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Как по точно не стартира като въртиш и не пали или просто като запали първият път и загасва веднага и чак от втория тръгва нормално.
                  Утре ще я видя на колегата/старши лейтенат Маринов/ колата и ако не можем да се справим задружно, ще опиша проблема тук.
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Добре дошъл!!! Предния път като ходих до Свищов, прескочих и до Белене- пробвахме качествата на бирата само с Влади -надявам се следващия път като дойда да се съберем повече алфисти в Белене(дано нямате някакви дежурства тогава)

П.П. днес нета ми е отвратителен-тея от ИТ-то скапаха нещо сървъра-зарежда страницата за 2минути пробвам да пратя това за 2-ри път
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Приятел, не се притеснявай и моята не пали от първия път, обаче сутрин, когато е стояла цяла нощ на студа, иначе след това, колкото и да е студено пали от раз. Според мен е от студа, но може и да греша, ако е така разчитам на колегите да помогнат.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                      Fiat Bravo 1.6 1997
                      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                        Приятел, не се притеснявай и моята не пали от първия път, обаче сутрин, когато е стояла цяла нощ на студа, иначе след това, колкото и да е студено пали от раз. Според мен е от студа, но може и да греша, ако е така разчитам на колегите да помогнат.
                        Моторчето на тихите обороти ти е зацапано
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Първоначално публикувано от blagun
                          Моторчето на тихите обороти ти е зацапано
                          Я като каза за моторчето за празен ход, дай някакъв снимков материал /ако ти се намира де/, как точно се почиства, че май имам проблем с него. Или поне дай подробно обяснение /като за идиот/
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Абе за ТС знам вече къде е - защото ми играеха оборотите като я купих и след напръсквеане с ВД40 се оправиха. На ТС това е точно преди дебитомера, ама на боксера не знам
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Абе за ТС знам вече къде е - защото ми играеха оборотите като я купих и след напръсквеане с ВД40 се оправиха. На ТС това е точно преди дебитомера, ама на боксера не знам
                              води се че е "след" дебитомера
                              цитирам ти бате Еньо, когато чисти моето такова преди доста време

иначе е "зад" дроселовата клапа ... гледано пред колата
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X